keep-calm-mentor.jpgMentor vagy tanítvány? Te melyiknek tudnád inkább elképzelni a Malfoyokat? Válassz csapatot, és jelentkezz az V. Malfoy Kihívásra! (Ne feledd, hogy a kulcsok fogják meghatározni, hogy ki lesz a Malfoyod „párja”.)

Ki ne hagyd az utolsó utáni Malfoy Kihívást! Inkább írj nekünk e-mailt a malfoykihivas'kukac'gmail'pont'com címre, a következőkkel:

Nicknév: (Ügyelj a kis- és nagybetűkre, szóközökre, hogy úgy hívjunk, ahogy te szeretnéd)
Életkor:
Választott csapat: (Kérjük, írd meg, hogy a Mentor vagy a Tanítvány csapatot választod-e, és azt is, hogy adott esetben el tudnád-e képzelni magad a másik csapatban is!)
Link korábbi publikációidhoz:
Terveid szerint melyik Malfoy férfi lesz a főszereplőd? (ez még nem elköteleződés, csak kíváncsiak vagyunk)
Terveid szerint milyen műfajú történetet írsz majd? (pl. angst, kaland, dark, romantika, stb.)

A kulcsosztás után alakulhatnak még a terveid, és ennek megfelelően változtathatsz azon is, hogy ki a főszereplőd, és milyen műfajú történetet készülsz írni. De ne feledd, hogy a csapatod témájának fontos szerepet kell játszania a történetben.

Olyan e-mail címről küldd el a jelentkezést, amit rendszeresen nézel, mert ezen keresztül fogunk kommunikálni veled.

Ha nem kapsz visszajelzést a levél elküldése utáni 24 órán belül, akkor vedd fel a kapcsolatot a szervezőkkel, mert lehet, hogy elveszett a leveled.

Figyelem! Az egyes csapatokban ugyanannyi írónak kell lennie. Minimum 5, maximum 8 főt várunk csapatonként. A jelentkezés határideje február 1. (vasárnap).
Ne töprengj túl sokat! Ha most kihagyod, nem tudjuk megígérni, hogy lesz még módod Malfoy Kihíváson részt venni (de azt sem, hogy nem :-D ). Szóval biztos, ami biztos: írj nekünk!

Szerző: malfoykihivas  2015.01.21. 09:00 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr307093063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása