Elérkezett a pillanat, amikor meghirdetjük az V. Malfoy Kihívást, amelynek témája a mentorkapcsolat.

facebook_fejlec.jpg

Idén olyan történeteket várunk, amelyeknek középpontjában egy mentor-tanítvány viszony áll. Ahogy az elmúlt években már megszokhattátok, nem ragaszkodunk a romantikához:  szólhat a művetek a szerelemről, de bármilyen műfajt szívesen látunk, így akár kaland, angst, paródia is lehet a versenytörténet.
Ha mégis a romantikára helyeznétek a hangsúlyt, akkor lehetséges ugyan a mentor és tanítványa között szőni a szerelmi szálat, de ez egyáltalán nem kötelező. Viszont ebben az esetben is fontos szerepet kell kapnia a mentorkapcsolatnak a műben.

Választható csapatok:
mentor_kis.jpgMentor
Ebben a csapatban a főszereplő Malfoy lesz a mentor, aki tudását és képességeit igyekszik átadni a tanítványnak. Hogy önként vállalta a szerepét, vagy valaki ráerőltette, hogy élvezi-e az oktatást, vagy nyűg a hátán, hogy egyáltalán képes-e bármire is megtanítani tanítványát, az rajtatok áll.
Figyelem! A tanítvány személye a kulcsok kiosztásánál fog eldőlni!
 

tanitvany_kis.jpgTanítvány
Ebben a csapatban a főszereplő Malfoy lesz a tanítvány egy nagy tudású mágus mellett. Hogy megpályázta ezt a helyet, vagy kötelező tanulnia ahhoz, hogy szakképesítést szerezzen, hogy kedveli-e tanárát vagy gyűlöli, hogy van-e egyáltalán tehetsége ahhoz, amit tanul, az rajtatok áll.
Figyelem! A mentor személye a kulcsok kiosztásánál fog eldőlni!



Amit még feltétlenül tudni kell az V. Malfoy Kihívásról
– az eddig jól bevált karakterek mellett egy új szereplő is választható: Abraxas Malfoy
– ismét van maximális hossz, és persze minimális is
ide kattintva nézegethető a részletes írói szabályzat
– a jelentkezés január 21-én indul

Szerző: malfoykihivas  2015.01.20. 08:00 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr907090107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása