A szerelem nem játék. Ezt Scorpiusnak is be kell látnia...

CÍM: Játszva szeretni
CSAPAT: Scorpius
KULCS: 4
„Az első pillanatban játszanak csupán,
De már az első csókban benne ég a láng,
A mindent felemésztő olthatatlan vágy.”

(Kasza Tibor: Love Story)
JOGOK: Minden jog J. K. Rowlingot illeti.
MŰFAJ: romantikus regény
FIGYELMEZTETÉSEK: -
KORHATÁR: 16
TARTALOM: Scorpius Malfoy éli tökéletesnek hitt életét, míg egy nap meg nem tudja, hogy hamarosan feleségül kell vennie egy aranyvérű lányt a hagyományokhoz híven. Utolsó közös nyaralását a szüleivel már menyasszonya társaságában tölti, és céljuk nem más, mint Rodosz, a napisten szigete, ahol minden megváltozik. Scorpius megtapasztalja, milyen az igazi szerelem, majd döntenie kell. Mire hallgasson? A józan eszére vagy a szívére?
MEGJEGYZÉSEK: -

Elolvasom

Szerző: malfoykihivas  2011.10.25. 19:00 8 komment

Címkék: hetero scorpius kulcs4

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr143298683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sevsnape78 2011.10.25. 22:24:59

Kedves Író!

Szép, hosszú történetet írtál nekünk, olvasóknak a kihívásra. Amióta felkerült, azóta olvastam kisebb-nagyobb megszakításokkal, és mostanra végeztem. :)

Kulcs: 5pont - Tökéletesen benne volt, úgy, ahogyan kellett.

Karakterek: 5pont - Nekem tetszettek a szereplőid. Közel kerültem hozzájuk, mindegyiknek volt szíve-lelke, nem csak bábok voltak. Alice kedves, szeretnivaló karakter volt, és még azon is túltettem magam, hogy a külseje túlságosan is tökéletesre sikerült. Corát is megértettem, bár nem volt szép tőle, amit tett, de amiken keresztül ment, nem csodálom, hogy próbált ragaszkodni Scorpiushoz.

Cselekmény: 5pont - Nem szeretem annyira azokat a tipikus "lányregényeket", valamikor tinikoromban olvastam utoljára ilyesmit. Ám a történeted magával ragadott. Látszik, hogy sokat foglalkoztál vele, és szeretted is írni. Itt-ott ugyan voltak szóismétlések, de nem zavart annyira. Szépen vezetted végig a fonalat, és szépen oldottad meg azt is, hogy ne legyen annyira egyértelmű, hogy Scorpius és Alice vajon a végére újra együtt lesznek-e.

Történet: 5pont - Nem tudok levonni itt sem pontot. Kellemes perceket okoztál nekem, amíg olvastalak. Tetszettek a mellékszereplőid is, mindenkinek megvolt a maga helye és szerepe az alkotásodban. Szép, kerek történet volt. Látszik, hogy kihasználtad az alkotói időszakot! :)

Gratulálok, és további sok sikert a kihíváshoz!

Rosebimb 2011.10.27. 19:32:47

Nagyon tetszett! Tökéletes írás, profi.

1. Mennyire felelt meg a történet a kulcsnak?
5

2. Milyen jól dolgozta ki az író karaktereket?
5

3. Milyen jól dolgozta ki a cselekményt?
5

4. Mennyire tetszett a történet?
4

Ancsa1537 2011.10.28. 21:50:22

Kedves Író!

Kulcs: 5
Nagyon szépen bele volt építve a történetbe. Tetszett, ahogy megjelent... Szép volt!

Karakter: 4,5 (Hanem lehet, akkor 5)
Tetszettek a karaktereid, szépen ki is dolgoztad Őket, az egyetlen dolog, ami engem egy kicsit zavart, az Draco és Neville reakciója, amikor meglátták egymást. Főleg Dracóé volt szerintem egy picit túlzás. Én nem hiszem, hogy így hisztizne. Inkább olyannak képzelném, mint Luciust. Ridegnek, lenézőnek.

Cselekmény: 5
Nagyon szépen kidolgozott történetet olvashattunk, csak gratulálni tudok hozzá. Hatalmas munka lehetett, és igazán igényes is.

Történet: 5
Nagyon tetszett az a megoldás, ahogy a kulcsot beépítetted a történetbe, az az alaposság, ami az egészet jellemezte. Ismételten csak gratulálni tudok!

További sok sikert és szép pontokat kívánok!

Szia, Ancsa!

rosemalfoy 2011.10.29. 10:08:29

Kedves Író!

Kissé félve álltam neki a történetnek, nem vagyok oda a hetero párosért, azért meg külön nem rajongok, ha egy saját szereplő van a történetben.
De imádtam ez elejétől a végéig. Tökéletes történet volt. Nagyon köszönöm, hogy olvashattam. Nem tudok, és nem is akarok semmibe sem belekötni.

Kulcs: 5
Karakterek:5
Cselekmény:5
Történet:5

mese2626 2011.10.29. 20:29:57

Kulcs:5
Karakterek:5
Cselekmény:4
Történet: 5

Emyke 2011.11.05. 15:21:08

Kedves Író!

Végigolvastam ezt a szép történetet. Nagyon tetszett. Néhol találtam benne elírási hibákat,de szépen kidolgoztad. Nem rossz ötlet a tengerpartra küldened hőseinket,Malfoyék fürdőruhában, hmhm *álmodozik*. Örültem, hogy nem egy Mary Sue lányt adtál Scorpiusnak, legalább is én cseppet sem éreztem annak Coraline-t. Dolohovék lányaként nem is lehetne tökéletes, de valahol mégis az, és nagyon különlegesek voltak így együtt. Örültem a fordulatnak, hogy Scorpius rátalál az igazi szerelemre, még ha az a legnagyobb ellensége lánya. Alice a szőke hajával Lunára emlékeztetett, de csak a hajszínében, jellemében nagyon tetszett. Corát ugyanúgy meg lehetett érteni a végén, hogy próbálja megmenteni a házasságát, viszont nagyon örültem a happy endnek. Szép történet volt, gratulálok hozzá. Emyke-Kritika Klub;)

Lilcsyke 2011.11.06. 13:37:03

Szia!
Tegnap éjjel (azaz ma) olvastam el, de már nem volt erőm kritikálni, bocsi ^^ Na akkor... egy komplett, szépen kidolgozott, élvezetes, humoros történetet olvastam, komikus helyzetekkel, szeretni való karakterekkel és érdekes történetvezetéssel. Nem egyedi a történetalap, de nagyon szépen fejtetted ki és oldottad meg, nagyon tetszett. Egy-két helyen megakadtam, voltak furcsa megfogalmazások, stilisztikai hibák, egy bétázást még elviselne, de a történet egészét, a hangulatot nem befolyásolta. Ha nem egy efféle sztoriban olvasom ezt a Neville-t és Dracót, nem biztos, hogy tetszettek volna, de igazság szerint itt nagyot nevettem a reakcióikon, és tetszett, hogy ő meg Neville úgy vannak, mint Luc és Arthur... és kifejezetten jó, hogy nem Harryékkel állítottad szembe Dracóékat :) Én se gyakran olvasok már tiniregényeket, de ez most jólesett, tetszett, élveztem :) Nem tudok pontot levonni :) Köszönöm!

Pontok:
Kulcs: 5
Karakterek: 5
Cselekmény: 5
Történet: 5

KataV89 2011.11.21. 20:00:01

Szia!

Értékelésem:

Kulcs:3
Karakter:4
Cselekmény:4
Történet:4

Köszönöm, hogy olvashattam!
süti beállítások módosítása