oras.jpgKedves Olvasók!

Tegnap felkerült a kihívás utolsó története is. Minden tiszteletünk azoké, akik bírták az ütemet, és minden nap elolvastak majd véleményeztek nálunk egy malfoyos történetet. Akiknek viszont kimaradt egy-egy nap, azok se bánkódjanak: még egy hétig lehet olvasgatni, gondolkozni és érvényes szavazatokat leadni. A IV. Malfoy Kihívás szavazási szakaszát a hónap végén, február 28-án (péntek) éjfélkor zárjuk majd le, utána összegzünk és győztest hirdetünk.

Kérünk mindenkit, aki szavaz, hogy ne feledje el: akkor lesz érvényes egy szavazat, ha a kulcspár mindkét tagját véleményezte és pontozta az olvasó. Ha csak egyetlen kulcsnál van erre időtök, az is értékes szavazat, de ha minden történetet meg tudtok nézni, mi nagyon boldogok leszünk!

Ha valakinek nincs kedve pontozni, csak pár sort szeretne írni a szerzőnek, azt is megteheti. Itt minden véleménynek örülünk.

Jó olvasást, jó szavazást mindenkinek!

Szerző: malfoykihivas  2014.02.21. 19:00 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr625810158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kyraper 2014.02.27. 10:49:49

Sziasztok! ^^

Azt hiszem, a végére értem. Öröm volt idén is itt lenni Veletek, köszönöm az Íróknak ezt a rengeteg, színes történetet. Köszönöm Lunának és Heteirának a szervezést, remélem, találkozunk a következő MK-n is, ki tudja, lehet, hogy azon már újra íróként veszek részt. :)

Ölelés Mindenkinek!
Kyra

lexfelon 2014.02.27. 23:56:36

Nekem is sikerült végére érnem az összes történetnek; őszintén mondhatom, hogy egy élmény volt végigkövetni a kihívást (mit követni?! Gyorsan beérni 3 nap alatt :D), igazi kedvencekkel is gazdagodtam. Hogy mit tudok hasznosítani a történetekből a holnap reggeli alkalmazott kommunikáció zh-m során, azt majd megírom utólag ;)

Gratulálok minden résztvevőnek, ügyesek voltatok és remélem legalább annyira élveztétek megírni a műveiteket, mint mi élveztük olvasni :)

Nagy köszönet illet persze titeket is, Heteira és Luna; a ti fáradtságos munkátok nélkül nem lenne ez a remek kihívás. Remélem, még sokáig lesz erőtök és kedvetek megrendezni!

Kyra kommentjén elmélázva pedig én már most azon dilemmázok, hogy a következő alkalommal talán szívesen neveznék én is újra - de ha egyszer olyan jó olvasóként is részt venni! :)

Clarey Quinn 2014.02.28. 03:45:35

Én is túl vagyok minden történeten, és a legjobbkor jött az egész napos tervezett áramszünet, mert kinyomtattam előre a történeteket, és elolvastam őket. ^^

Született néhány igazgyöngyszem, amik nem biztos, hogy létrejöttek volna a kihívás nélkül, szóval köszönöm Nektek a szervezést, lányok!

Várom a leleplezést, kíváncsi vagyok, hány tippem lesz helyes. :)

Kitartást az összesítéshez! ;)

kyraper 2014.02.28. 08:32:10

@lexfelon: Így, vagy úgy, jó részt venni ezen a kihíváson. ^^
süti beállítások módosítása