szazas01.jpgKedves játékosok, kedves olvasók!

A II. Malfoy Kihíváson bevált Ujjgyakorlat-játékhoz hasonlóan idén is készültünk egy kis aprósággal, amely feldobja a felkészülési időszakot. Jól sejtitek, most is írogatni kell majd a játékosainknak – de, hogy mit és hogyan, arra ezúttal más szabályokat gondoltunk ki!

A Százas játék lényege, hogy mindkét csapat ír minden hétre egy 100-200 szavas kis szöveget, amely nem (feltétlenül) fanfic. Hét héten keresztül születnek majd a részek, amelyekből a hetedik hét végére összeáll egy kerek egész történet. Tehát az egyes részeknek össze kell kapcsolódniuk, fel kell venni az előző rész fonalát, és alapvetőnek kell tekinteni minden olyan tényt, amelyet az előtted író(k) közölt(ek).
Kifejezetten azt szeretnénk, ha nem egy ember írná meg a történetet! De, mivel azt is tudjuk, hogy nem mindenki szeret apróságokat írni, nem is kötelezünk rá mindenkit. Valaki akár azt is vállalhatja, hogy átnézi, segíti a többiek munkáját.
A hetedik hét végén az olvasók szavazhatnak, hogy melyik csapat története sikerült jobban. A nyertes csapat pluszpontokkal indítja a publikálási szakaszt. Természetesen már korábban is szívesen látjuk az olvasókat, hogy véleményezzék a szövegeket, történet alakulását.

És, hogy mit is kell írni? Ehhez mi adunk minden héten új irányelveket. Most elmondjuk, mi a kezdet, amelynek megírási és beküldési határideje jövő hét csütörtök (október 4.) 12 óra, felkerülni pedig jövő hét pénteken fog. Akkor fogjuk elárulni a következő heti feladatot is.

Feladat: Alkoss meg és mutass be egy karaktert (külső és/vagy belső tulajdonságok, élethelyzet, bármi, amit tudni kell róla). Ő lesz a történetetek 1-es számú főszereplője

Szerző: malfoykihivas  2012.09.28. 17:00 Szólj hozzá!

Címkék: szazas

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr334806824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása