Elérkeztünk utolsó kulcsunkhoz. Érdekes módon mindkét szerző úgy érezte, hogy a császárbíbor csipke egy nő hófehér bőrén mutatna a legszebben. De, hogy kik is a lányok, és kik az őket szerető fiúk, azt nem áruljuk el előre. Tessék elolvasni!

Történet 1 - Egy tévedés is elég

Történet 2 - Bíboros emlék

FIGYELEM!
Ez az utolsó ujjgyakorlatos páros! Most vagy soha!
Véleményezd ezt, és véleményezd mindet, mert már csak egy szűk heted maradt, hogy kockacukrokat osztogass a kihívás íróinak. Vesd bele magad a drabblékbe!

Mindkét drabble esetében döntsd el, hogy:
Mennyire felelt meg a történet a kulcsnak? (adhatsz 1, 2 vagy 3 kockacukrot)
Mennyire tetszett a történet? (adhatsz 1, 2 vagy 3 kockacukrot)
Továbbá írd meg bátran (és persze kulturált formában ;-) ) a véleményedet. :-)

Az Ujjgyakorlat történeteire május 31. éjfélig lehet érvényes pontokat - akarom mondani kockacukrokat - leadni.

Szerző: malfoykihivas  2012.05.25. 17:00 3 komment

Címkék: ujjgyakorlat

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr994542041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ancsa1537 2012.05.26. 14:29:48

Sziasztok Kedves Írók!

EGY TÉVEDÉS IS ELÉG:
Mennyire felelt meg a történet a kulcsnak?
Szépen építetted bele a kulcsot a történetbe, semmi kivetnivalót nem találtam a felhasználásában, három kockacukor.

Mennyire tetszett a történet?
Kicsit ugyan sajnálom, hogy szomorú történetet hoztál, de úgy látszik ez a kulcs ezt váltotta ki az írókból. Ettől függetlenül is tetszett, különösen a szereplőválasztásod. Három kockacukor.

BÍBOROS EMLÉK:
Mennyire felelt meg a történet a kulcsnak?
Nagyon szép volt, ahogy beleépítetted a kulcsot a történetbe. Érdekes, hogy Te is ilyen szomorú írással álltál elő, úgy látszik ez egy ilyen kulcs volt. Három kockacukor.

Mennyire tetszett a történet?
Nagyon szép volt, megható, és ahogy nem bonyolítottad túl, attól csak még szebb lett. Igazán tettszett. Három kockacukor.

További sok sikert és szép pontokat kívánok!

Szia, Ancsa! Kritika Klub (Megtalálsz minket a Merengő Fórumán. :-D)

Narce 2012.05.27. 19:28:44

Sziasztok!

Megdöbbentő, milyen hasonló párosokat használtatok fel. Lucius/Lily, Scorpius/Lily..., a kulcs is ugyanúgy emlékként szerepel és a végkimenetel is hasonló...

Egy tévedés is elég:
kulcs: 3, bár majdnem kevesebb lett belőle. Inkább olyan, mintha a dalhoz írtad volna a történetet, és ahhoz tetted volna hozzá a csipkét.
tetszés: 3, mert imádtam! A páros merész, egyedi, szívesen olvasnék velük egy hosszabb sztorit. A hangulata megfogott, és hiába van egy elég szilárd elképzelésem Luciusról meg az érzelgősségről (távol esnek egymástól), ez a levél még belefért. Egy apró megjegyzés még: azt írtad benne, hogy Cissy lévén kerültek rokonságba, de az Cissy révén. Így először úgy értettem a mondatot, hogy Lucius maga Cissy, ami ugye elég bizarr :)

Bíboros emlék:
kulcs: 3, szépen köré épült a történet. Kicsit ugyan homályos volt, hogy most akkor van-e a köpenynek mágikus tulajdonsága, de ez a titokzatosság egészen illett egy ilyen régi tárgyhoz.
tetszés: 3, már csak azért is, mert az egyik kedvenc párosom. Sajnáltam a végén, hogy Lily meghalt, viszont a történet hangulata nagyon magával ragadott, a leírások is tetszettek.

Alcyone, Kritika Klub-tag (a Merengő fórumán megtalálsz minket)

CielTheGayLord 2012.05.31. 14:36:55

Egy tévedés is elég

Mennyire felelt meg a történet a kulcsnak?

Tetszett, érzékletes volt, szép megoldás. Lilyn biztosan jól állt a csipke, és amennyire Lucius nemes, még az ő ízlésének is megfelel a ruhadarab. :3 Három kockacukor.

Mennyire tetszett a történet?
Hm, számomra Lucius nem ilyen. Számító, kegyetlen, érzéketlen – kissé furcsa volt a szájából ez a tengernyi, malfoytalan érzelem. Mivel nem lehet kettétörni egy kockacukrot, ezért ez is legyen három.

Bíboros emlék

Mennyire felelt meg a történet a kulcsnak?

Megfelelt, nagyon szép történetet varázsoltál köré, igazi angstos jelenetet visszaemlékezéssel… tetszett Cory karaktere. Három kockacukor.

Mennyire tetszett a történet?

Még mindig érzem a hangulatot, ami átjárta a szösszenetet, elgondolkoztató kis történet lett. Szépen épült fel, megérdemli a három kockacukrot. :3

Üdv: LoWeDrUmAnDbAsS, Kritika Klub
süti beállítások módosítása