Malfoy azt hitte, álmodik, vagy valamiféle mugli technológiára gyanakodott, amikor megtapasztalta a súlytalanságot, pedig az egészről az a rózsasziromból főzött bájital tehetett, amelyet a láthatatlan szivárvány alatt ivott ki egy férges alma fájából faragott kehelyből, a tollas fülbevalót és császárbíbor csipke talárt viselő Lovegood társaságában.

Ha érdekel, hogy mi mindent rejt ez a mondat, kattints a Tovább gombra! ;-)

Szóval mi itt a Malfoy-kúriában nagyon szeretjük a látogatókat. Éppen ezért minden pénteken 17:00-kor várunk titeket egy teázásra.
Ráadásul minden teázásnak lesz egy témája, és ti olyan apró finomságokat kaptok, amelyeket ez a téma ihletett.

Témáink a következők:

Április 6.álom
Április 13.mugli technológia
Április 20.súlytalanság
Április 27.rózsaszirom
Május 4.láthatatlan szivárvány
Május 11.férges alma
Május 18.tollas fülbevaló
Május 25.császárbíbor csipke

A kulcsok ezúttal a játékosok munkái - persze ők akkor még nem tudták, hogy esetleg saját magukat húzzák csőbe vele... :-D

Amivel készülünk: minden pénteken két drabblét (100-1000 szó hosszúságú történetecske, amelyben szerepel egy Malfoy és az aznapi kulcsra íródott) kínálunk nektek tálcán.

Amit kérünk: tartsatok velünk, olvassátok el a történeteket, és áruljátok el nekünk, hogy mennyire édesítette meg a napotokat!
Két szempont szerint lehet majd értékelni: mennyire ötletesen használta fel az alkotó a kulcsot, illetve mennyire tetszett a történetecske. Mindkettőre, 1, 2 vagy 3 kockacukrot adhattok (értelemszerűen az 1 a legrosszabb, a 3 a legjobb - édesen szép az élet!)

Az írók semmilyen megkötést nem kaptak: a történet lehet bármilyen hangulatú, szólhat bármiről, csak egy Malfoy és a kulcs kell bele. Hogy ki írta a történetet, az titok - ahogy az is, hogy melyik csoport írója... ;-)

Játsszatok pénteken velünk!
 

Szerző: malfoykihivas  2012.04.01. 12:27 Szólj hozzá!

Címkék: ujjgyakorlat

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr534353665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása