Szeretnél csatlakozni hozzánk a Malfoy-kúriában? Semmi akadálya! Nem kell mást tenned, csak elküldeni a jelentkezésedet a malfoykihivas[kukac]gmail[pont]com címre.

Leveledben add meg a következő információkat:

Nicknév:
Életkor:
Választott csapat: (Kérjük, írd meg, hogy az Esküvő vagy a Gyerek csapatot választod-e, és azt is, hogy adott esetben el tudnád-e képzelni magad a másik csapatban is!)
Link korábbi publikációidhoz:
Terveid szerint slash vagy hetero történetet fogsz írni? (ez még nem elköteleződés, csak kíváncsiak vagyunk)
Terveid szerint melyik Malfoy férfi lesz a főszereplőd? (ez sem elköteleződés, csak annyi mindenre vagyunk kíváncsiak...)

A kulcsosztás után alakulhatnak még a terveid, és ennek megfelelően változtathatsz azon is, hogy ki a főszereplőd, és azon is, hogy slash vagy hetero történetet írsz-e. De ne feledd, hogy a csapatod témájának fontos szerepet kell játszania a történetben.

Olyan e-mail címről küldd el a jelentkezést, amit rendszeresen nézel, mert ezen keresztül fogunk kommunikálni veled.

Ha nem kapsz visszajelzést a levél elküldése utáni 12 órán belül, akkor vedd fel a kapcsolatot a szervezőkkel, mert lehet, hogy elveszett a leveled.

Figyelem! Az egyes csapatokban ugyanannyi írónak kell lennie. Minimum 5, maximum 8 főt várunk csapatonként. A jelentkezés határideje március 22. (csütörtök).
 

Szerző: malfoykihivas  2012.03.10. 10:00 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr144298883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása