Lucius és a féltékenység...

CÍM: A zöld szemű szörny
CSAPAT: Lucius
KULCS„Úgy, mint egy szörnyű álom, néha-néha feldereng, hogy
az, ami mással történt, történhet velem, s veled.”
(Demjén: Hogyan tudnék élni nélküled)
JOGOK: Minden jog JKR-é.
MŰFAJ: Romantikus
FIGYELMEZTETÉSEK: OOC karakterek, Slash
KORHATÁR: 14
TARTALOM: Lucius birtokló típus. Megszerezte Harry, és szándékában áll meg is tartani. Féltékenysége azonban néha megkeseríti az életét.
MEGJEGYZÉSEK: -

Elolvasom

Szerző: malfoykihivas  2011.10.17. 19:00 12 komment

Címkék: slash lucius kulcs2

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr513289361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rosemalfoy 2011.10.17. 20:15:18

Kedves Író!

Kezdeném azzal, hogy nem igazán vagyok oda a Lucius/Harry sztorikért, ez valahogy még is elnyerte a tetszésem. Könnyed volt és bájos.
Íme a pontjaim:

Kulcs: 3
Lehet, hogy velem van a baj, és csak akkor veszem észre ha a számba van rágva a kulcs, de nem éreztem olyan erősnek. Talán csak a vége felé, mikor Lucius felemlegeti, hogy Ginny vagy Pansy hogy hagyta ott a párját, és hogy ő maga is ettől fél. Sajnos én máshol nem igazán éreztem.

Karakter: 5
Tőlem azért kapsz maximum pontot, mert igazából fogalmam sincs, hogy milyennek kéne, lennie egy nem OOC Lucius/Harry ficnek. Nekem különös képpen tetszettek, nem volt velük semmi bajom sem. Kinn volt figyelmeztetésnek az OOC szóval semmibe nem tudok belekötni. Tény, hogy ez a Lucius csapat, de én Draco karakteréért is oda voltam, nagyon tetszett, hogy úgy megmondta az apjának a frankót. Kioktató és flegma volt. Tetszett.

Cselekmény: 5
Engem valahogy megfogott a stílusod, és az ahogy vitted a cselekményt. Nem hiányoltam belőle semmit és nem éreztem semmit sem soknak.

Történet: 5
Tényleg nagyon kevés összehasonlítási alapom van a más Luc/Harrykkel, így tőlem jön a maximum pont mert tetszett, mint az már sokszor mondtam.
Bár ott az elején azért majd megszakadt a Drarrysta szívem, de valahogy átlendültem rajta és élveztem :)
Köszönöm, hogy olvashattam :)

Sok sikert a Kihíváshoz, és sok szép pontot.
Puszi: rosemalfoy ( RoseM ) Kritika Klub Tag ( megtalálsz minket a Merengő fórumán )

Lilcsyke 2011.10.17. 22:17:42

Szia!

Jaj, Lucius/Harry :O Szokatlan páros, főleg, hogy Lucius Draco kezéről csapta le a fiúkát xD (ez azt jelenti, hogy tetszik :P) Hm, viszont egy kicsit én ezt elkapkodottnak érzem. Vagy hiányosnak. Vagy nem is tudom, mi a jó szó rá... Szvsz, nekem ez a leírásmód nagyon minimális volt kettejükhöz. Tényként közölted, hogy igen, ők ketten felfigyeltek egymásra, Lucius megszerezte Harryt, és utána rettentően féltékeny volt mindenkire. De körülbelül ilyen érzetet is keltett a fic, mint ahogy most így összefoglaltam - túl kevéssé volt kifejtve, hogyan-miként szerettek egymásba. Túl kevéssé láttunk bele Lucius indokaiba, hogy miért állt át, szinte egyáltalán nem voltak előzmények egy-két kósza utalástól eltekintve. És ezen felül is nagyon rövid sztori volt :( Tudom, nyilván nem mertél nagy projektbe kezdeni, de azért két hónap sok mindenre elég, duplaennyi történés leírásához is :/ Szóval nekem ez kicsit levett az élvezhetőségéből, egypercesként ritkán szeretek olyan párost olvasni, akik ennyire kevéssé kompatibilisek egymással a HP-kötetekben. VISZONT! A fogalmazásmódod nagyon tetszett :) Látszott rajta, hogy tapasztalt vagy, legalábbis nem ez az első írásod, szépen kapcsolódtak a mondataid, szóismétlést nem is igazán láttam, egyetlen bökkenőre emlékszem most így hirtelen: szerintem az úgy van helyesen, hogy "Luciusnak földbe gyökerezett a lába", nem pedig Lucius maga gyökerezett a földbe :D Hm, legalábbis, én úgy gondolom, hogy ez a helyes, de ha rosszul tudnám (ami persze előfordulhat xD), akkor bocsánatot kérek, hogy felhoztam ^^ A vége pedig még az OOC-ság ellenére is szép volt, jó volt bepillantást nyerni Luc és Harry beszélgetésébe - így szerettem volna látni az összes többi közös jelenetüket is, de talán egy másik ficedben... remélem 8). Köszönöm a történetet! :)

Pontok:

Kulcs: 3
Karakterek: 3
Cselekmény: 3
Történet: 4

sevsnape78 2011.10.17. 22:37:58

Kedves Író!

Kicsit megijedtem, mert már a tartalom leírásában felfedeztem egy hibát: Harry neve után lemaradt egy t betű. Szerencsére a történetedben nem voltak már annyira égbekiáltó hibák.
Nehéz dolgom volt, mert nem olvastam még Lucius/Harry történeteket, nem is igazán tudom őket elképzelni együtt.
Értékeléseim:

Kulcs: 5pont - Nekem tetszett az ötleted, ahogyan beleépítetted a történetedbe. Sokan félünk ettől, amikor hallunk más párokról, hogy ilyen vagy olyan okból kifolyólag szakítottak, vagy épp szüneteltetnek.. És bizony a zöld szemű szörny egy alattomos jószág. Ha egyszer beeszi magát a lelkedbe, akkor nagyon nehezen tudsz tőle megszabadulni.

Karakterek: 4pont - Kiírtad, hogy OOC szereplők, és bizony kicsit akkor is megijedtem, és arra gondoltam, hogy jajj, csak ne egy édes, habos-babos Luciusról olvassak. :) De szerencsére nem így történt. Igaz, valóban OOC volt Lucius, azonban itt-ott mégis megvillantottad azt a jellemét, amitől Ő Lucius Malfoy. Teljesen el tudom képzelni, hogy ha valakit megszerez magának, és igazán szereti, akkor ott bizony másnak nincs semmi keresnivalója.
Harry karaktere érdekes volt, nem igazán tudtam eldönteni, hogy kedvelem-e őt, vagy sem. Végülis arra jutottam, hogy igen. Kicsit nálad is lányosnak éreztem, de nem volt annyira vészes.
Ami viszont nem annyira jött be, az az, amikor Draco kioktatja az apját. Nem azzal volt a gond, hogy megpróbálja felnyitni az apja szemét, inkább az, ahogyan ezt Lucius lereagálta. De mivel OOC-Luciusunk volt, és Te így láttad akkor őt, nem kötekszem. :)

Cselekmény: 3pont - Sajnos kiszámítható volt a cselekmény, és túl gyors. Eleve elég rövid volt ez a novella, szívesebben olvastam volna kicsit jobban kifejtve, hogy hogyan alakult szerelemmé Lucius és Harry kapcsolata. Főleg azért, mert előtte még Dracóval volt együtt... Címszavakban, gyorsan elmesélve megkaptam ugyan, de hiányérzetem maradt.

Történet: 4pont - Hármat akartam először adni, de mivel maga az ötleted, és ahogyan beépítetted a történetbe a kulcsot, az tetszett, így nem vontam le azt az egy pontot a gyorsaság miatt. :) Nem tudom mennyi idő alatt írtad meg a történetedet, de néha úgy tűnt, mintha szinte egy nap alatt lepötyögted volna. :) Remélem, hogy nem voltam sértő, nem az volt a szándékom. Neked is azt tudom mondani, hogy jó lenne, ha még bővítenéd a történetet. Ha nem, akkor elfogadom természetesen, hiszen a döntés a Tiéd.

További sok sikert a versenyhez! :)

draconia 2011.10.18. 11:44:46

Nem fogok túl sokat fejtegetni, sem a hossz, sem a téma nem igényel sok körüljárást. Leginkább észrevételeket közölnék most csak. A Lucius/Harry is olyan páros, amire jó, ha nagyon alapos indok van, nekem egy ooc-felirat erre sem gyógyszer, a személyiségben, jellemben szeretem látni azt, ami közös nevezőre hozza épp ezt a két karaktert. Nagyon-nagyon szeretnék már egy történetet, amiben IC Lucius van, vagy egyáltalán - ahova más warningot véstek az alkotók. Volt bevezetés, amiben már alapszituáció a kapcsolatuk ténye, tehát a gyakorlatban nem mutatkozik nagy logikai bukfenc, vagy hiány, így ez tulajdonképpen elfogadható így. Ha egyszer bővülne a történet, akkor ettől picit erősebb lenne az indítás, ha pontosan tudnánk, hogy jutottak el idáig - legalább utalásokban.

Nehéz volt felvenni a ritmust olyan szempontból, hogy Draco volt a leghűbb az eredeti formájához, de több helyen egyszerűen szerepet cserélt Luciusszal - kioktató volt vele, az apja pedig szubmisszív. Felcserélődtek a szerepek. De amúgy végig volt egy olyan érzésem, hogy ez a fajta Lucius picit eltévedt választás ebbe az életkorba beleírva; sokkal jobban érvényesült volna, ha ez egy tizen-huszonéves fiatalember. Az indulatai, a gondolkodása sokkal inkább erre mutat. Pl. a sok érzéki utalás, a földbe gyökerező (lábú, ugye, leírták már észrevételnél) Lucius, akire így hat egy formás fenék. Szerintem az idősebbnek ennél már több kell azért. Helyenként nekem picit rossz volt nézni, hogy Draco lekezelő az apjával, aki begerjedt kakasként kínlódott, hogy elveszíti a szexpartnerét - szerintem Lucius... ennél sokkal öntudatosabb, büszkébb és nagyobb volumenű férfi, aki tisztában van saját kvalitásaival is, és azzal is, amit választ - mindenből a legjobbat. De ebben a történetben ez volt az alaphangvétel, ez következetesen volt kidolgozva ezen egyszerű okból.

A végére valahogy odakerült romantikus két sor engem váratlanul ért; az addigiak sokkal inkább utaltak egy testi, nyugtalan viszonyfélére, mint valódi, szerelmi párkapcsolatra, hisz ilyeneket kérdez benne Lucius, hogy "Mi van, ha találsz valakit, aki jól néz ki és te felizgulsz, ha csak látod?" - ez a legkevésbé sem valami lelki problematika... És a kérdésfeltevés módján is tudnék finomítani, számomra ez nem illik egy választékos férfihoz, lehetne helyettesíteni azzal, hogy "izgatólag hat rád", picit más hangulatot kapna. És amúgy többek közt ez a mondat az, ami miatt keveslem a 14-es korhatárt - nincs benne durvaság, abszolút ártalmatlan és könnyed írás, csak nem hiszem, hogy egy 14 éves általános iskolásnak épp erre a perspektívára van szüksége, ha a szerelmi kapcsolatokról olvas - ez egy speciális eset azok közül, jobb, ha érettebb ember kerül vele kapcsolatba, akinek már kialakult világképe van, ne ez alapján alakuljon ki. Egyszóval végig elég nyilvánvalóan inkább a testi vonzalmat sugallta a dolog, a végén pedig lett a két sor - érdekes lezárás volt mindazonáltal, de talán még jobban sült volna el, ha picit már utalsz ezekre közben is. Persze, az indulat az első, meglátta a fotót, nem az jutott eszében, hogy mennyire szerelmes, hanem hogy mért fogja más a fenekét - ez alap. Csak mikor ez után esetleg őrlődik egy sort, ott magában rádöbbenhetne, hogy mi a helyzet, így esne jól a végén, hogy ki is mondja.

Igazából sokkal többet nem tudok elmondani, a hibákra kéne figyelni egy kicsit jobban, a leírásnál a cím egymás után kétféle verzióban is szerepel; zöldszemű és zöld szemű, vagy a lehagyott tárgyeset Harrynél - nem kukacoskodás, sokszor a mondat értelme múlik rajta. És hát a bevezetéssel, címmel indul, ezek fontos, hogy hibátlanok legyenek. Az Othello-idézetet súlyosnak érzem egy ilyen rövid és könnyebb íráshoz, de szeretem, ha vannak ilyen részletek egy műben, gazdagítja és nemesíti. A kulcs - nekem ez baljósabb érzetű idézet, mint ahogy te megoldottad, más jellegű félelmekkel tölt el, de jól volt felépítve, benne volt.

Szívesen olvasnék a tolladból egy IC-sebb Luciust - Draco nagyon is a helyén volt. Számomra ezt a törit ő vitte.

üdv, dr

Kulcs:4 - megfelelően beépült.
Karakterek:3 - Draco miatt három pont.
Cselekmény:3 - amit meg kellett, megtették.
Történet:2 - ld. fent.

Kyraper 2011.10.18. 15:10:03

Kedves Író! :)

Nagyon szeretem a slasht, de a páros, amit hoztál számomra olyan, mint a Snarry, nem szeretem. Ma azonban vágytam az újdonságra, és hosszas kerülgetés után elkezdtem olvasni a történeted... és meg sem álltam a végéig. :)

Könnyed, "egyszerű" olvasmányra vágytam, ahol nem kell agyalni a cselekményen, amibe nem szakad bele a jelenleg amúgy is sajgó szívem. Egy olyan történetre vágytam, ami kellemes kikapcsolódást nyújt, mosolyt csal az arcomra, és a Tiéd ilyen volt, minden szempontból megfelelt az elvárásaimnak.

Drarrysta szívem egy pillanatra fájdalmasan dobbant a történet elején, de Te tökéletes párt találtál Dracónak, így ezzel is meg voltam elégedve, nem húztam a szám, hogy Harry ezúttal nem Dracóé. A Malfoyok mindenből a legjobbat érdemlik, és Harry az egyik lehető legjobb dolog a világon *.*( A HP fandomban mindenképp :) ).

Nem fogom, nem is akarom felsorolni a hibákat, előttem már megtették, nem is ezért vagyok itt. Nekem elég annyi, hogy azt kaptam a ficedtől, amit vártam ; egy könnyed kikapcsolódást, ami átmelengeti a lelkem, és közelebb hozza hozzám ezt a párost. Sikerült, és hálásan köszönöm Neked! Örülök, hogy elolvastam, tetszett! :)

Azt mindenesetre szeretném kiemelni, hogy a Te Dracód iszonyatosan elnyerte a tetszésem, kölcsönkérhetem? :) Pontosan olyan volt, amilyennek lennie kellett.

Gratulálok, sok sikert kívánok Neked ezen a kihíváson!

Puszi, Kyra
Krtika Klubtag ( Megtalálsz minket a Merengő fórumán ;) )

Ancsa1537 2011.10.18. 16:22:11

Kedves Író!

Kulcs: 4
Azért nem adok maximum pontot, mert úgy éreztem, hogy Lucius egyszerűen csak fél attól, hogy Harry félre fog lépni, vagy simán elhagyja Őt valaki másért, és nem azért fél ezektől, mert egy csomó ismerősükkel ez történt. Tudom, hogy a végén volt erre utalás, de... Ah, mindegy. Nem akarom túlmagyarázni sem. Remélem, hogy ez így is érthető.

Karakter: 5
Draco tetszett a legjobban. :-) Harry karaktere is nagyon szimpatikus volt, szeretem amikor olyan kis gyámoltalan, de mégis erős egyben. (Hát, ez a kritikám nem az értelméről lesz híres. :-D) Lucius OOC volt, de mivel kint volt a figyelmeztetés, engem nem zavart. És amúgy is bájosan volt az, így még szórakoztatott is.

Cselekmény: 5
Itt ha akarnék sem tudnék pontot levonni, mert igazából nem is volt túl sok cselekmény. Egy édes, könnyed írás volt, amiben nem lett megváltva a világ. Jár a maximum pont.

Történet: 5
Gondolom nem is meglepetés a maximum pont, hiszen amit akartam azt már leírtam. Egy édes, könnyed írás volt, ami elszórakoztatott, megmosolyogtatott, és egy kicsit kiragadott a szürke hétköznapokból. Köszönöm!

További sok sikert és szép pontokat kívánok!

Szia, Ancsa!

Rosebimb 2011.10.18. 17:00:45

Szia!
Nagyon tetszett a történeted, bár nekem egy kicsit rövidke volt. Imádtam, ahogy leírtad a karaktereket, több, mint szerethetőek voltak. A kulcs jó volt, igaz, nem épült teljesen a történetedre, de amikor említetted, akkor teli találat volt.
Pontozás:

1. Mennyire felelt meg a történet a kulcsnak?
4

2. Milyen jól dolgozta ki az író karaktereket?
5

3. Milyen jól dolgozta ki a cselekményt?
4

4. Mennyire tetszett a történet?
4

Jennym 2011.10.18. 21:06:33

Kedves Író!

nagyon aranyos kis szösszenet volt ez, és a hosszúságát csak azért kifogásolom, mert szívesen olvastam volna tovább ezt a történetet :). Amúgy meg így volt kerek és egész.

Kulcs: 5
Teljesen ráillőnek éreztem a történetet, Luc féltékeny és Harry pedig olyan mint egy kis háziállat, jó értelemben :)

Karakterek: 5
Lucius birtokol, Harry aranyos, Draco pedig kioktató, pont olyan, mint Lucius fiának lennie kell. Teljesen rendben volt.

Cselekmény: 5
Könnyed kis történet, vidám hangulata volt. Az, pedig, hogy nem Harry volt a Zöldszemű szörny, csak dob az egészen :)

Történet: 5
azt hiszem, nem kel magyaráznom, miért. ;)

Üdv, Jenny

The Seventh Morning 2011.10.19. 18:22:00

Kedves író!

Meg kell mondanom, a történet vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. Voltak olyan elemek (például a kohézió), amik tetszettek, de olyanok is, amik nem. Sajnos sokszor használsz olyan elemeket, amik nem feltétlenül keltenek jó benyomást az olvasóban, például nem szerepel a Harry-Malfoy ellentét feloldása, az ittas este után egyből pajtáskodnak. Miért? Csak mert jól berúgtak? Ha két ember részeg, attól még nem kezdi el kedvelni az ellenségét. Erre a részre ráfért volna egy alapos kifejtés.

A másik kérdés az, hogy Harry hogyhogy marad? Nincs saját lakása? Nincs semmi dolga? A nyilvánosság nem figyel fel rá, hogy beköltözött az ellenséghez? Szerintem a riporterek már az első egy-két hét után cikkezgetni kezdtek volna a dologról, kivéve, ha van valami speciális magyarázat a tarsolyodban. Elhiszem, hogy te valamiért így láttad logikusnak a dolgot, de nem ártanak, ha az okokat az olvasóddal is megosztanád, mert nélkülük elveszik a történet logikai egysége.

Szintén furán jött ki, hogy Draco felnőtt ember létére hagyja, hogy az apja csak úgy ágyba küldje, mint egy ovist. Ez tizennyolc éves korig talán működik is, de utána? Kötve hiszem. Attól, hogy Lucius a családfő, Draco egész életében arra neveltetett, hogy legyen büszke, egy büszke ember pedig nem hagyja, hogy felnőtt létére kisfiúként kezeljék a legjobb barátja jelenlétében.

Aztán itt a munka kérdése. Szerinted Lucius nem dolgozik? Mert valamiből bizony pénze van, ami nem nagyon látszik fogyatkozni. Hacsak nem rabol bankot éjszakánként símaszkkal a fején, akkor ennek a pénznek jönnie kell valahonnan.

Ahogy azt te is említetted a történetben, elég furán hat, hogy apa és fia is melegek, ráadásul ilyen nyíltan beszélnek róla. Fogjuk rá, a nagy számok törvénye alapján van rá esély, hogy ez megtörténjen, de akkor nem ártana egy kis lélektant belevinni a dologba. Éppen csak annyit, hogy a dolog érzelmi síkon is hasson az olvasóra.

A maga útját járó Narcissa ötlete viszont tetszik. Valahogy teljes mértékben el tudom képzelni, hogy csak úgy fogja magát, és lelép egy fiatalabb férfival. Ez pluszpont.

"Volt egy olasz pasim. Az majdnem olyan, mint egy griffendéles." - Ez a rész is megnyert magának. Találó, még akkor is, ha sűríted a jelentést. Itt egyszerűen nincs szükség további magyarázatra, pont jó úgy a dolog, ahogy van.

A kölyökkutyás kép elég szerencsétlen, ugyanis mielőtt elértem volna a dialógus végére, már azelőtt Mauglira asszociáltam. De Harryt tényleg hozzá akarod hasonlítani? Mert elvileg egy értelmes, sikeres fiatal férfiról beszélünk, nem pedig egy bolhás-ágyékkötős kis vakarcsról, aki indáról indára ugrál a dzsungelban. Figyelj rá, milyen képeket társz az olvasód elé, mert ezek is nagyban befolyásolják a történet hatását.

Továbbá azt kell mondanom, nagyon hirtelen jött a "lánykérés". Persze, előtte már unásig a szánkba rágtad, hogy a griffendélesek hűségesek (hidd el, akkor is megértettük volna, ha csak egyszer írod le), de a hűség, a stabil kapcsolat nem feltétlenül jelent egyet azzal, hogy egy fic elbír egy házasságkötést. Ilyen rövid írásokba ennyire komoly témákat tenni nagyon veszélyes dolog, a legtöbb író belebukik.

A nagy idillben elköltött szerelmes beszélgetésben például iszonyat fura, hogy Harry hirtelen a piszkos fantáziáiról kezd beszélni. Egyszerűen csak nem illik oda. Hatalmas szerelem + házasság + piszkos szex = az olvasó elkezdi magát elég furán érezni. Piszkos szex? Rendben. Szerelem? Rendben. Házasság? Rendben. De ha épp megkér életed szerelme, te pedig ki se látsz a fejedből a sok rózsaszín felhő miatt, biztos, hogy egyből a perverz BDSM éjszakáitokra utalgatnál? Egy hasonló jelenetben az olvasók többsége több finomságot szeretne és kevesebb szexet. Egy érzelmes pillanat szóljon az érzelmekről, a testi dolgoknak megvan a saját helyük.

Aztán voltak itt stilisztikai problémák is. Nem Lucius gyökerezik a földbe (ez olyan, mintha TÉNYLEG gyökeret eresztene), hanem Lucius lába, és így tovább. Ezekre jobb lenne, ha odafigyelnél, mert a Mauglis megjegyzéshez hasonlóan szintén fura érzést kelt az olvasóban.

Összességében viszont azt kell mondanom, egyáltalán nem írtál rossz ficet, kedves író. Az ember könnyen ráveszi magát, hogy végigolvassa, és az írás - minden hiányossága ellenére is - kellemes benyomást hagy maga után. Ha a jövőben sikerül kiküszöbölnöd a logikai bukfenceket és az oda nem illő képek használatát, azt hiszem, remek ficeket várhatunk még tőled.

The Seventh Morning

koiji 2011.10.19. 20:05:14

1. Mennyire felelt meg a történet a kulcsnak?
4
Nem volt az igazi, mert bár benne volt, azért csak második olvastra vettem észre.

2. Milyen jól dolgozta ki az író karaktereket?
5
Nagyon tetszett, ahogy Harry és legfőképp Lucius ki volt dolgozva.

3. Milyen jól dolgozta ki a cselekményt?
4

A történet számomra inkább csak egymást követő képekből állt, de nekem bejött.

4. Mennyire tetszett a történet?
5

Mindent egybevetve élveztem ezt a hhabkönnyű történetet. Köszönöm

Emyke 2011.10.26. 11:17:58

Kedves Író!

Nagyon szeretem a könnyed történeteket, így a tiédben sem találtam semmi hiányolni valót. Nem találkoztam még Lucius/Harry párossal, de nem is találhattál volna tökéletesebb párt neki. A kulcsot nem igazán fedeztem fel benne, csak amikor ismét visszamentem az elejére jöttem rá, hogy benne van, Lucius féltékenységében, miután megszerezte Harryt, nem akarja elveszíteni.

A karakterekkel elvoltam, Voltak hibáik , például Lucius általában sokkal könnyebben megszerzi, amit akar, nekem fura volt, hogy Dracótól kap segítséget. Draco viszont tetszett.

A cselekménye pörgős volt, de jól követték egymást az események.

Jól megírt történet volt, sok sikert a továbbiakhoz. Emyke- Kritika Klub;)

mese2626 2011.10.29. 20:23:08

Kulcs:5
Karakterek:5
Cselekmény:4
Történet: 4
süti beállítások módosítása