Ha már alig várod, hogy írhass kedvenc Malfoy-fiúdról, jelentkezz! Ehhez nem kell más tenned, csak elküldeni egy e-mailt a malfoykihivas[kukac]gmail[pont]com címre, amelyben megírod a következőket:

Nicknév:
Életkor:
Választott csapat: (kérlek, add meg, hogy melyik fiúról írnál legszívesebben, és ki a második helyezetted, akinek csapatát még el tudnád képzelni - sokan érdeklődnek Draco iránt, de a másik két Malfoy is figyelemre méltó (és szeretne szerelembe esni...) :-))
Link korábbi publikációidhoz:
Várhatóan slash vagy hetero történetet fogsz írni? (ez még nem elköteleződés, csak kíváncsiak vagyunk :-) )

A kulcsosztás után a csoporton már nem lehet változtatni, de azt, hogy slash vagy hetero lesz-e a történet, megváltoztathatod, ha más ötletet találsz ki.

Olyan e-mail címről küldd el a jelentkezést, amit rendszeresen nézel, mert ezen keresztül fogunk kommunikálni veled.

Ha nem kapsz visszajelzést a levél elküldése utáni 12 órán belül, akkor vedd fel a kapcsolatot a szervezőkkel, mert lehet, hogy elveszett a leveled.

Figyelem! Az egyes csapatokban ugyanannyi írónak kell lennie. Minimum 5, maximum 8 főt várunk csapatonként. A jelentkezés határideje augusztus 30.
 

És most nincs más hátra, csak az e-mail küldés... ;-)

 

Szerző: malfoykihivas  2011.08.13. 08:00 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr923143882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása