fajdalmasgyonyor_l.jpgKedves Olvasók!

Fogadjátok sok szeretettel a mai történetet.

CÍM: Kellékfeleség
CSAPAT: Lázadás
KULCS: Fájdalmas gyönyör
JOGOK: Minden jog J.K. Rowling-ot illett, én csak kölcsön vettem a szereplőit a magam, és mások szórakoztatására.
MŰFAJ: dráma, romantika, sötét
FIGYELMEZTETÉS (EK): erotikus tartalom, OOC karakter (ek),
KORHATÁR: 16
TARTALOM: Nincs egy napja, hogy felesége elutazott, Lucius Malfoy máris beállít legújabb nőcskéjével, és Draco döbbenten áll apja kellékfelesége előtt, miközben ő is pontosan annyira vágyik Lucius újdonsült szeretőjére, mint az apja.
MEGJEGYZÉSEK: Ezerszeres hála a bétámnak, aki nélkül teljesen elvesztem volna!

A történet elolvasásához kattints ide!

Ne felejts el visszatérni, és véleményezni olvasás után! ;-)

Szerző: malfoykihivas  2012.12.09. 19:00 3 komment

Címkék: hetero draco lucius fájdalmasgyönyör

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr464930244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kyraper 2012.12.09. 19:26:01

Kedves Író!

Látom, hogy megköszönted a bétádnak a munkáját. Kár volt. Rengeteg elgépelés, helytelen ragozás maradt a történetben, a random elhelyezett vesszőkről nem is beszélve. Az egész szöveg hemzsegett a hibáktól, ezek pedig rendkívül élvezhetetlenné tették az olvasást.

A karaktereiddel nagyon nem vagyok kibékülve, talán csak Lucius hasonlított önmagára, de Hermione halovány árnyéka volt csak önmagának. Örülök, hogy Draco végül nem tett eleget az apja kérésének, igaz, nem kicsit hatott furcsán a történet végén, hogy a menekülés helyett álltak egymás ölelő karjai között és hosszasan csókolóztak. Nem tudom, a történtek után én nem álldogáltam volna ilyen nyugodtan az ájult Lucius mellett. Maga a cselekmény is kicsit üres volt a számomra. Nem lett volna rossz az alapod, csak hosszabban kellett volna kifejtened, több időt kellett volna hagynod a szereplőidnek, hogy ilyen mértékben megváltozzanak az érzéseik egymás iránt. A kulcs sem volt igazán hangsúlyos, ott volt persze, de valahogy többet vártam volna.

Összességében nem volt rossz a történet, szerintem mindenképpen megérdemli, hogy átdolgozd, bővebben kifejtsd a cselekményt. Hagyj időt a karaktereidnek, engedd, hogy megismerjék egymást, mutasd be az utat, hogy miért is szerettek ilyen szenvedélyesen egymása, mert így nem tűnik az egész többnek puszta vágynál, az viszont hamar kihuny, és akkor mi lesz? Draco mégis leszúrja majd Hermionét? Erős kétségeim vannak a kettejük szerelmével és közös jövőjükkel kapcsolatban…

Köszönöm, hogy olvashattam a történeted, nálam kedvesebb, lágyabb szívű véleményezőket kívánok! További sok sikert!

Üdvözlettel:
Kyraper

Csapat: Igen
Kulcs: 3
Karakterek: 3
Cselekmény: 3
Tetszés: 3

Virginie* 2012.12.10. 18:43:14

Kedves Író!

Nem hiszem, hogy különösebben örülni fogsz a véleményemnek, vagy a pontjaimnak. Sajnálom :(

1. Igen, megfelelt a csapatnak.

2. Kulcs: nem mondhatnám, hogy túl jól sikerült beleírnod, valami másra számítottam, mást reméltem.
3 pont

3. Karakterek: nem sok közük volt Rowling szereplőihez. Főleg Hermione fájt, úgy éreztem, vettél egy üresfejű, akaratgyenge libát, és elnevezted Hermionénak. Pedig ő nagyon nem ilyen, nem így viselkedne, nem így reagálna. Draco és Lucius sokszor hormonvezérelt kisfiúknak tűntek, hiányoltam a Malfoyságot belőlük.
2 pont

4. Cselekmény: annyira jó is lehetett volna. Egy Lucius/Hermione/Draco háromszögből izgalmas, érdekes, és főleg, érzelmes történetet is kihozhattál volna. Valószínűleg ezt is akartad, de úgy érzem, nem sikerült.
2 pont

5. Nem tetszett. És tudod, miért? Nem is kifejezetten a karakterek, vagy a cselekmény miatt, hanem a helyesírási hibák, elírások, értelmetlen mondatok tömege miatt. Nem tudom, ki és hogyan bétázta ezt, de javaslom, hogy keress egy másik bétát (is mellé), mert ennyi hibával egyszerűen olvashatatlanná vált a műved.
1 pont

A cím viszont tetszett. :)

üdv,
Virginie

Leliana Silvershadow 2012.12.15. 00:10:06

Kedves Író!

1. Megfelelt-e a történet a csapatának?
Igen

2. Mennyire felelt meg a történet a kulcsnak?
Őszintén szólva nem teljesen értem, mi köze a történetnek a kulcshoz. Mindensetre némi gyönyör volt benne, a fájdalom része már nem tiszta.
2 pont

3. Milyen jól dolgozta ki az író a karaktereket?
Az, hogy Hermione volt a történet női főszereplője, számomra érthetetlen. Annyira nem volt Hermione, hogy az már túl megy az OOC karakter határain. Inkább alkottál volna egy hugrabugos évfolyamtársat Draconak, de ez így nem volt jó. A két Malfoy is teljességgel kidolgozatlan, nem is beszélve a karakterek egymáshoz való viszonyáról, ami követhetetlen. Hermione szerelmes Luciusba, mert milyen jó ember, aztán meg tényként közli, hogy a férfi a tulajdonának, tárgynak tekinti őt. Ugyanez igaz Draco és Lucius kapcsolatára is, Draco elvileg sose fél az apjától, de mégis szó nélkül szót fogad neki, behúzva fülét-farkát.
1 pont

4. Milyen jól dolgozta ki a cselekményt?
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de a cselekmény rettentő sablonos. Ez önmagában még nem is lenne gond, hiszen néha jól esik egy kis limonádé. A kidolgozást viszont nem is merném kidolgozásnak nevezni. Elmondod, hogy Draco és Hermione érzései hogyan változtak egymás iránt, de hogy mégis milyen események hatására, arról nem sok szó esik. Ezt egyébként nagyon jól mutatja az is, hogy mért szerelmes Hermione Luciusba, amire ugye a lány válasza gyakorlatilag az, hogy azért, mert csak. Kábé ez igaz a Dracoval való kapcsolatára is. Mért szerettek egymásba? Azért, mert csak, mert az író úgy döntött, mától márpedig ők szerelmesek lesznek.
1 pont

5. Mennyire tetszett a történet?
A történet élvezhetőségén sokat rontott a sok helyesírási, nyelvhelyességi, fogalmazási és logikai hiba. A hagyomány annyira banális volt, hogy komolyan meglepődtem, így ez akár pozitívumként is említhető, bár gyanítom, a te szándékod nem teljesen ez volt. Ami viszont tényleg tetszett, az a Malfoy hagyományok könyve volt, igazán kár, hogy nem volt más célod vele, mint hogy érzékeltesd, hogy Draco mennyire szereti a családját és tiszteli a hagyományaikat.
2 pont.

Semmiképpen nem szeretnélek eltántorítani az írástól, de úgy fejlődsz, ha megmondjuk az igazat. Igyekeztem mindenhol kifejteni a problémát, hogy tanulhass belőle. Tudom, milyen rosszul esik ilyen kritikákat olvasni, de kérlek ne vedd a szívedre, inkább tanulj belőlük.

Üdv:
Leliana
süti beállítások módosítása