szazas03.jpgHarmadik hetéhez érkezett a Százas játék, és a két főszereplő összetalálkozott. Mindkét csapatnak az volt a feladata, hogy megírja a találkozás első benyomásait. Ítéljétek meg ti, hogy kinek hogy sikerült!

A mostani 200 szó a korábbiak után lett feltöltve. Alakul lassan a történet... :-)
A Hagyomány csapat szereplőinek találkozását ide kattintva olvashatjátok.
A Lázadás csapat történetéhez pedig kattintsatok ide!

Hogy tetszettek a találkozók?

Jövő héten folytatjuk a történetet, mégpedig ezzel a feladattal:
Generálj vitát a két karakter között, engedd szabadjára az indulatokat (vedd figyelembe az előző három részt, folytasd az előző megkezdett jelenetet, de a vita okát, mélységét, lényegét te döntöd el)
Figyelem! Ne hozz megoldást, ne zárd le a vitát, de mutasd be, hogy min vesztek össze, és hogyan (milyen szavakkal/gesztusokkal, stb.) veszekszenek a karaktereitek!

Határidő: 2012. október 25. (csütörtök), 12 óra
Felkerül: 2012. október 26. (péntek), 17 óra

Szerző: malfoykihivas  2012.10.19. 17:00 3 komment

Címkék: szazas

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr984855332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalmarpolip 2012.10.19. 17:46:41

akkor most, hogy feltöltöttétek harmadszorra is az első százszavasokat, szeretnék szólni, hogy hiba van a rendszerben, vaj a fületek mögött, homok a gépezetben és csomó a kákán. többek között.

malfoykihivas 2012.10.19. 22:18:21

@kalmarpolip: Csavaros a fogalamzás, de igyekszem megérteni. :-)
Arra gondolsz, hogy minden link az első száz szóval kezdődik?

Mert ezt megpróbáltuk leírni a bejegyzésben, de talán nem volt érthető, szóval megpróbálom újra: mivel ebből egy történet lesz, ezért nem nyitunk minden héten új aloldalt. Hanem az első száz szó mögé került be a második héten a második adag, aztán mostanra a második mögé a harmadik. Az egyes heti jelzéseket csillagok választják el.
Ha valaki szeretné egyben olvasni, hogy lássa, minden passzol-e, akkor megteheti. Ha viszont csak az új rész érdekli, le kell görgetnie a végére, és az utolsó adag szöveget megnézni. :-)

Ha mást nehezményeztél, akkor kérek szépen világosabb fogalmazást. ;-)

Köszönöm,
Heteira

kalmarpolip 2012.10.19. 23:28:39

@malfoykihivas: nem, így már tiszta minden. köszöntem :)
süti beállítások módosítása