Szeretettel köszöntjük az V. Malfoy Kihívás játékosait. Íme a szerzők és a csapatok:

Mentor csapat Tanítvány csapat
amphetamin Assa
DaeMoon Baylon
Endra Edster
Koiji Loveless
Nagisa Luthien Lovemagic
Noctifer SilverHeart
stoobie Sybill Dumbledore
Zajec woolfe

 

A csapatfórumok megnyíltak! Ez az a hely, ahol a szerzők a nyilvánosság elől elrejtve beszélgethetnek bármiről anélkül, hogy megszegnék a névtelenséggel kapcsolatos szabályainkat. Éppen ezért -- és mert itt fogjátok szétosztani a kulcsokat is --, regisztráljatok a fórumotokra.
Mentorok ide kattintsanak
Tanítványok pedig ide kattintsanak

Ismét kérünk mindenkit, hogy jelezze nekünk itt vagy a fórumon, ha bármi nem megfelelő a neve helyesírásában. Ez fog szerepelni a bannereken is, szóval bátran figyelmeztessetek (inkább most, mint akkor ;-) )

És játékra fel!

Szerző: malfoykihivas  2015.01.22. 23:18 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr347099393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DaeMoon 2015.01.22. 23:40:20

Hűha... O.O Na most kicsit megszeppentem, ilyen neveket egyszerre szédítő és rémítő egymás mellett/alatt látni. X3 Máris várom, hogy olvashassam a majdani történeteket! * w *

lexfelon 2015.01.23. 18:44:54

Hm, ez az illusztris társaság finom csemegének ígérkezik az erre kószáló leendő olvasóknak x) És mivel ilyen sokan vagytok, gondolom azért ránk, véleményezőkre is szükség lesz :D

Kihívás Admin 2015.01.23. 18:46:47

@lexfelon: Az nem kérdés! Nagyon várunk idén is mindenkit, hogy olvasson és értékeljen ;-)
süti beállítások módosítása