Elérkezett a kulcsosztás pillanata. Idén a kulcsokkal is illeszkedünk a tematikához, és olyan szavakat kaptok, amelyek utalhatnak egy-egy foglalkozásra, szakmára, hogy ezzel is inspiráljunk titeket. Legyetek bátrak és kreatívak! Nem csak egy megoldás van, nincs rossz megoldás.

FIGYELEM! A kulcsokat szigorúan titokban kell tartani! Az osztozkodásra és egyezkedésre a csapatfórumokon (Bűvészeknek itt, Mágusoknak meg emitt) kerülhet csakis sor.
A harcra december 9-ig lesz időtök. Kérünk, hogy jövő hétfőn 19 óráig egy-egy kiválasztott csapattárs küldje el nekünk a kész, végleges kulcslistát (szerzők és választott kulcsuk) a szokásos, malfoykihivas’kukac’gmail’pont’com e-mail címre.

Ja, és a kulcsok:

1. recept
2. tinta
3. rezervátum
4. portré
5. köpeny
6. tükör
7. kerítés
8. menetrend
Szerző: malfoykihivas  2013.12.05. 19:00 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr685672056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dnagy_agi 2014.02.03. 12:13:19

hetek óta várom már az első történetet, én itt leszek! :)

Hana Neko 2014.02.03. 14:35:01

Én is nagyon várom már!!! Remélem, idén minden történetet végig fogok tudni olvasni még a kihívás alatt, nem csak utólag. :D
süti beállítások módosítása