allas.jpgDecember 1-től startol a IV. Malfoy Kihívás, eljött hát az ideje, hogy fellibbentsük a fátylat az idei tematikáról: ezúttal olyan történeteket várunk, amelyekben a főszereplő Malfoyod már befejezte a tanulmányait (a Roxfortban vagy akár már egyetemen is, ahogy tetszik), majd  kilépett a munka világába. És most dolgozik. Igen, ez követelmény; nem csak a pénzén ül, hanem valami munka-szerűséget végez.
Hogy mit, miért, mekkora sikerrel, mennyi ideje és milyen nehézségekkel néz közben szembe, ezt a ti fantáziátokra bízzuk.

De, amit mindenek előtt el kell döntenetek, az az, hogy a főszereplőtök a muglik vagy a varázslók világában dolgozik-e. Ugyanis ez lesz idén a két csapat:

kep_buvesz_kicsi.jpgBűvész
Ebbe a csapatban olyan történeteket várunk, amelyekben a főszereplő Malfoy a muglik világában vállal állást. Hogy miért? Mondd meg te! Elvesztette a varázserejét? Kviblinek született? Rejtőzködik? Éppen, hogy a varázsereje révén akar előnyökhöz jutni? Rád bízzuk. Válassz neki szakmát, és meséld el, hogyan boldogul a varázstalanok között!

Mágus
Ha ebbe a csapatba jelentkezel, olyan történetet írj, kep_magus_kicsi.jpgamelyikben a főszereplő Malfoy a varázslók világában kezd dolgozni. Felhasználja a családi vagyont? Vagy éppen, hogy kitagadták? Vezekelnie kell a Voldemort elleni háború miatt? Esetleg ez a hobbija? Rád bízzuk. Találd ki, hogy mi a szakmája, hol dolgozik, kikkel tölti a munkaidejét, mit szeret, mit utál és milyen nehézségekkel néz szembe. Mesélj!


Amit még feltétlenül szem előtt kell tartanotok:
szabadon választható főszereplőnek az eddig megismert három Malfoy férfi: Lucius, Draco vagy Scorpius
– most sincs megszabva a műfaj: jöhet a kaland, a dráma, a humor, és persze jöhet a romantika
– ebben a kihívásban van kötelező minimális hossz (3000 szó) ÉS kötelező maximális hossz (10 000 szó) is

Fontolgassátok a témát, kérdezzetek, ha felmerül bennetek bármi a IV. Malfoy Kihívással kapcsolatban, és készüljetek velünk együtt a december 1-re.

Szerző: malfoykihivas  2013.10.30. 14:00 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr575603819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása