Kedves Olvasók!

book2.jpgTegnap felkerült az utolsó történet is az oldalra, tehát véget ért a publikálási szakasz.
De mi pontosan tudjuk, hogy az embernek nincs mindig ideje a gép előtt ülni, és mindent azonnal elolvasni. Így hát elindul az utószavazási időszak! Ez alatt még lehet olvasgatni, véleményezni, ellenőrizni, hogy ha egy történetet pontoztatok, akkor a párját is értékeltétek-e, stb.

Az utószavazási időszak határideje: 2012. december 19. (szerda), éjfél
Ezután majd leleplezzük az írókat, hogy mindenki megtudhassa, mikor kinek a művét olvasta nagy örömmel.
Az eredményhirdetés miatt pedig 2012. december 23. (vasárnap) 19 órakor érdemes az oldalt lesni. ;-)

Jó utószavazást, jó szórakozást mindenkinek!

Szerző: malfoykihivas  2012.12.12. 16:00 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr734961890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kyraper 2012.12.17. 09:32:33

Kedves Írók!

Köszönöm Nektek azt a sok-sok kellemes percet, amit a történeteitekkel szereztetek nekem! Idén is nagyon kitettetek magatokért, hálás vagyok, amiért komolyan vettétek a kihívást, tényleg remek történetek születtek a tollaitokból. Az idei MK volt az első, ahol az összes történetet elolvastam, és ezt egy pillanatig sem bántam meg. Azt viszont nem kicsit sajnálom, hogy már vége van a kihívásnak, nincs több történet.  Köszönöm Nektek az élményt, kitartást az eredményhirdetésig, amihez sok sikert kívánok Mindenkinek!

Kedves Szervezők!

Köszönöm Nektek a fáradtságos munkátokat, örülök, hogy újra megrendeztétek ezt a kihívást! Újabb sikert könyvelhettek el magatoknak, hiszen most is a tőletek megszokott színvonalas kihívásban volt részünk. A kulcsok most is izgalmasak, egyediek, a hozzájuk illesztett képek pedig igen találóak voltak, mindig kíváncsian vártam, hogy egy-egy kulcshoz milyen képet illesztetek majd a történetek mellé. Köszönöm a munkátokat, remélem, hamarosan találkozunk a negyedik Malfoy Kihíváson! ;)

Békés, boldog, áldott ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Szeretettel:
Kyraper
süti beállítások módosítása