Szállingózó hópelyhek, kandallóban pattogó lángok, a tűz fényének narancsos színe a falakon és jégvirágok az ablakon. Ilyen a Malfoy Kúria télen. Lenne kedved benézni néhány történet erejéig?
Igaz, éppen csak elkezdődött az ősz, mi mégis már a jövőben gondolkozunk, és titeket is szeretnénk magunkkal hívni egy kis tervezgetés erejéig:
Felmerült bennünk egy téli, III. Malfoy Kihívás ötlete. A játék témája ezúttal a Hagyomány vs. Lázadás lenne, a főszereplő most is Lucius, Draco vagy Scorpius Malfoy, viszont most nem korlátoznánk a történetek műfaját, tehát, habár továbbra sem tilos a romantika, ezúttal jöhet az akció, kaland, angst vagy akár paródia is.

Mi ez a két csapat?

Hagyomány
hagyomany2_blogra.jpgA hagyomány, az hagyomány, és egy olyan aranyvérű família esetében, mint a Malfoyok biztos, hogy akad jó néhány olyan családi tradíció, amelyet egyetlen utód sem kerülhet el. Mesélj el nekünk egyet! Írj olyan történetet, amelyben központi szerepet kap egy családi szokás. A történetben a főszereplőd maga is kövesse ezt a hagyományt, érezze a magáénak, és tegyen meg mindent azért, hogy teljesíthesse! Ez nem az ellenszegülés, hanem a jó kisfiúk története.

Lázadás
lazadas1_blogra.jpgA hagyomány irányt ad: megmondja, hogy mi az, amit a lázadó mindenáron el akar kerülni. Ha ezt a csapatot választod, akkor főhősöd egyáltalán nem akar szót fogadni a szülőknek vagy az aranyvérű társadalom nyomásának. Írj olyan történetet, amelyben központi szerepet kap a hagyományok és szabályok felrúgása. Főhősöd lázadjon, akarjon elkerülni valamilyen hagyományt, törjön ki a megszokott hétköznapokból, rászabott szerepekből!

Mit várunk?
Olyan, legalább 5000 szó hosszúságú, befejezett, kerek történetet, amelyet eddig nem publikáltál, a csapatod témájának megfelel, főszereplője Lucius, Draco vagy Scorpius Malfoy, és a játék során megadott kulcs köré épül.

Mikortól?
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor döntsd el te, hogy mikor legyen a következő kihívás!
- ha azt szavazzátok meg, akkor az írási szakasz október-novemberre esik majd, és decemberben, karácsonyi készülődés közben olvasgathatjátok és véleményezhetitek a történetet
- ha viszont az az időpont nyer, akkor december-januárra esik az írási szakasz, és februárban várják az olvasókat, pontozókat a Malfoy Kúria lakói

Ne habozz, szavazz! Ez a kihívás értetek is van, mondjátok meg, hogy nektek mikor lenne jó!
Véleményedet írd meg itt kommentként, vagy e-mailen (malfoykihivas'kukac'gmail'pont'com), vagy szavazz a Merengő fórumán!

Szerző: malfoykihivas  2012.09.03. 17:09 Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr404751973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása