Kedves érdeklődők, majdani és hajdani olvasók, múltbéli és reménybeli írók, és amúgy is, mindenki!

Ideje előkeresni a zsebünk mélyéről a Malfoy-kúria kulcsát, beengedni a napfényt, leporolni a bútorokat, és újra belakni a Malfoy-világot. Ugyanis itt a tavasz, csicseregnek a madarak, kötelező a szerelem - szóval mi azt mondjuk, ne hanyagoljuk legkedvesebb szőke pasijainkat, hanem írjunk róluk! Ehhez pedig mi adhatna jobb kereteket, mint egy újabb Malfoy Kihívás?

Hogy mikortól?
Egyelőre felmérjük az igényeket, hogy készen álltok-e a Malfoyokat újra boldoggá tenni!
A jelentkezés csak március 10-től indul!
Kulcsosztás: március 24. péntek (kivéve, ha megint két nap alatt betelünk)
Beadási határidő: május 31. - vagyis megint rengeteg időt kaptok az alkotásra.

Hogy pontosan mit írunk?
Romantikus történeteket várunk, Lucius, Draco vagy Scorpius Malfoy főszereplésével. Lehet hetero és slash párosról is írni. Lehet vicces műveket és drámákat is írni. Lehet novellával és regénnyel is előrukkolni (a minimum mennyiség 3000 szó, a maximum a csillagos ég, ha sikerült a felkészülési idő hetei alatt szavakba öntened, sőt, kerek történetté formálnod).
Most is kapnak majd kulcsokat a kedves szerzők, hogy adjunk irányt a gondolataiknak.

Miben más, mint a múltkor?
Csak két csapat lesz, amelyeket nem a főszereplő személye köt majd össze, hanem egy-egy tematika. Tehát a jelentkezés során először csapatot (fő témát) kell választani, és utána a kulcs és a születő ötletek ismeretében lehet eldönteni, hogy ki melyik Malfoyt szeretné főszerepben látni.
A kevesebb több elv alapján csapatonként legfeljebb 8 fő jelentkezését várjuk, mert szeretnénk, ha az utolsó nap szerzője ugyanannyi és ugyanolyan alapos véleményt kapna, mint az első napok alkotói.

Mi lesz a két csapat?
Esküvő - ebben a csapatban a történet, az események kiemelt része legyen egy esküvő. Nem kötelező a főhős páros esküvőjét megírnotok, de az esemény jelentősége legyen elvitathatatlan a történetetekben. Nem muszáj az oltár előtt sétálgatni, játszódhat a mű az eljegyzéstől kezdve a lagziig, nászéjszakáig bármikor (akár ezt mind magában is foglalhatja), csak legyen fontos szerepe az esküvőnek.
Gyerek - ebben a csapatban a történet, az események kiemelt része legyen a gyerekvállalás kérdése. Van vagy nincs? Nem jön össze? Túl korán jött? Várják, vagy még nem állnak készen rá? Az egyik fél akarja, a másik nem? Az egyik félnek van, de valaki mástól? Tervezhetik, meg is születhet, a nyakukba varrhatják, járhat nehézségekkel és örömökkel. A cél, hogy a csoport történeteiben jelentős szerepet kapjon egy (vagy több) gyerek.
(Itt jegyeznénk még, hogy habár nem tiltjuk az MPreget, a slasher írók figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy a biológiai képtelenségeken túl rengeteg más módja lehet annak, hogy két férfi és egy gyerek egy mondatban szerepeljen.)

Figyelem! Ez az üzenet tájékoztató jellegű! A jelentkezés csak március 10-én indul majd! Jelenleg arra lennénk kíváncsiak, hogy érdekelne-e titeket egy, a fenti elvek szerint megrendezett, tavaszi Malfoy Kihívás. Minden megjegyzést, reakciót szívesen veszünk, itt hozzászólásban, a merengős a fórumon, vagy akár a kihívás emailcímén is: malfoykihivas'kukac'gmail'pont'com

Heteira és Luna_L

Szerző: malfoykihivas  2012.03.03. 15:59 7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr34286378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miluiel 2012.03.03. 17:13:10

Fúúú, én jövök gyerek csapatba, ha a mostani kihívásaimat lerendezem addig :P

Perselusfan 2012.03.04. 08:24:10

Amint elolvastam a csapatokat, megindult a fantáziám, szóval kíváncsian várom a kihívást. Rám számíthattok :)

malfoykihivas 2012.03.04. 11:19:24

@Miluiel: @Diana99: @Perselusfan:
Köszönjük nektek a visszajelzést. Jó látni, hogy másokat is megmozgat az ötlet. ;-)

lexfelon 2012.03.05. 15:05:10

Hogy kiegyensúlyozzam Miluielt, én megyek Esküvőzni :D

Mayleanne 2012.03.06. 21:53:16

A Gyerek csapatban konkrétan mint a terhesség és megszületendő gyermek dolgai kellenek, vagy lehet olyan például, hogy gyerekkorban játszódik, 9-10 évesek a főszereplők?

malfoykihivas 2012.03.06. 22:03:41

@Mayleanne: A Gyerek csapat kifejezetten a gyerekvállalásról szól. Tehát nem, nem a szereplők gyerekkora a téma, hanem a szülővé válásuk (vagy nem válásuk), és ennek nehézségei. :-)
süti beállítások módosítása