Méltatlanul Mellőzött Párosok Versenye

meltatlanul_mellozott.jpg

A verseny lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők olyan párosokat keltsenek életre, melyek egyik tagja talán népszerű, de a másik sokak szemében szálka. Hogy ez így is marad, avagy megismerjük a karakterek rejtett oldalát, kizárólag az alkotók fantáziáján múlik.

I. Magyar Roxfort Olimpia

Négy ház, valódi verseny, garantált szórakozás!
A négy ház mérkőzése – a Harry Potter könyvek után szabadon. A Roxfort házai egy kétfordulós verseny keretében vetekszenek meg egymással, a bonding jelenség, azaz a mugli házasság “varázslós” megfelelője köré összpontosulva, különböző műfajokat képviselve:
A Griffendél ház műfaja: Hurt/Comfort
A Mardekár ház műfaja: Angst/Drama
A Hollóhát ház műfaja: Crack/Parody
A Hugrabug ház műfaja: Fluff/Romance
 
Minden csapatba 3 főt várunk. Minden háznak saját adminja van, a jelentkezők hozzájuk fordulhatnak a kérdéseikkel, AZ adminok fogják segíteni őket.
Az I. Forduló témája: The Bond - A kötelék. Olyan sequel-, azaz folytatásképes történeteket várunk, melyek 5 000-40 000 szó terjedelemben a választott csapat műfaját figyelembe véve két kulcs köré íródnak: a mágikus kötelék formája (véletlenszerű, sorsszerű vagy szándékos), melyeket látatlanban választanak ki AZ írók, illetve a versenyző házának egyik adott karakterének szerepeltetése (a karakterek öt fős listából szabadon
választhatók) főszereplői vagy jelentős mellékszereplői minősítésben.
A II. Forduló témája: Family Life - Családi élet. Az első fordulós történet folytatása. Lehet ez a nászéjszaka, gyermekáldás, szólhat AZ évekkel későbbi viszonyról, esetleg a kapcsolat megszűnéséről, stb., a családiasság, vagy épp a családiasság hiányának érzésére koncentrálva. Az adminok öt képet bocsánatak választásra, melyek közül a választotthoz igazodva várjuk AZ írásokat 3 000-20 000 szavas terjedelemben.
Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

 

Heliopath

Macs, Tündibogyó és Nevotil közös oldala. Saját műveik mellett megtalálhatók itt más fanficírók kiváló művei is.
Továbbá az oldal otthont ad több kihívásnak - ezek egy része folyamatosan fut, már csak ezért is érdemes rendszeresen visszalátogatni az oldalra -, és a Heliopath szervezi meg minden évben a Harry Potter fanficek magyarországi olimpiáját, az Arany Főnix versenyt.
 

Próféta

Kedves régi és új Olvasók!
Szeretettel üdvözöllek Titeket a Próféta csapatának nevében a teljesen megújult oldalunkon! Amint láthatjátok, azon túl, hogy a gárda lecserélődött, sok mindent megváltoztattunk, új ötleteket sorakoztattunk fel (és ez még csak a kezdet!), egy szóval: nem tétlenkedtünk.

 

Severitus kihívás

Oly’ kevés severitus történettel találkozhatunk a magyar fandom berkien belül, épp ennek megváltoztatására jött létre ez a Severitus kihívás.

 

Hungarian Witches Sabbath - Magyar Snarry-Drarry Olimpia

A Boszorkányszombati Kihívás lényegében egy írói verseny két csapat közt, Snarry - Drarry témában, ami lényegében egy angol Snarry Games játék alapötlete. Ők viszont csak Snarry témában indították el, ennek az olimpiának kezdeményezője, és kivitelezője: Lilyanjudyth.
2007-ben engedélyt kaptunk a kihívás elindítására, ami aztán ősszel el is kezdődött. Eleinte a kihívás az extra.hu tárhelyén, idővel pedig 2009-től Lilyanjudyth és mellons közös domainja alatt, fizetős és minőségi tárhelyen kapott otthont.

 

Merengő

 

 

 

Továbbvilág fanfiction

A Csodaidők oldalán helyet kapott fanfiction oldal, a Továbbvilág a második legnagyobb magyar gyűjtőhely.

 

Töviskapu

 

 

 

Szerző: malfoykihivas  2011.08.21. 11:01 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr613168333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miluiel 2011.10.03. 10:00:28

Köszönjük szépen! ^^

Nevotil 2011.10.18. 14:50:33

Jé, köszönjük szépen :)

Lilina 2012.10.17. 19:40:32

Köszönjük az ajánlást! :)
süti beállítások módosítása