A jelentkezéssel az író automatikusan elfogadja a szabályzat minden pontját, ezért kérünk titeket, hogy olvassátok el a szabályokat, és mérlegeljétek, mielőtt jelentkeznétek.

1. A Malfoy Kihívásra olyan történeteket várunk, amelyekben valamelyik férfi Malfoy (Abraxas, Lucius, Draco vagy Scorpius) a főszereplő.

1.1.  A történet lehet slash vagy hetero történet is.

1.2.  A történet nem lehet PWP (de ez nem zárja ki az erotikus tartalmat).

1.3.  A történet nem lehet crossover.

1.4.  Az V. Malfoy Kihíváson a történeteknek a mentor-szál alakulása körül kell bonyolódniuk. Emellett megengedett bármilyen műfaj (romantika, akció, kaland, angst, paródia, stb.), és nem kötelező a mentor és a tanítvány között kialakulni szerelmi szálnak.

2. A felkészülési idő nyolc hét, az írónak a történetet ez alatt kell elkészítenie. A határidő be nem tartása csak kivételesen jó indokkal engedélyezett, és minden esetben pontveszteséggel büntetjük.

2.1 A szervezők szeretnék, ha az írók az alkotási időszak felénél adnának egy visszajelzést, hogy hol tartanak.

2.2. Abban az esetben, ha az író egyáltalán nem tudja elkészíteni a történetét, ezt jelezze legkésőbb az alkotási időszak hatodik hetének végén. Ilyenkor a csapatának lehetősége van póttörténet készítésére.

2.3. Késés esetén a történettől naponta 5 pontot vonunk le büntetésként.

3. Az írók csapatba jelentkeznek, és a szervezők által megadott kulcsok egyike alapján írják meg történetüket.

3.1. A két meghirdetett csapat: Mentor és Tanítvány. Ezen belül az író azt a Malfoy férfit választja főszereplőnek, akit akar.

3.2. A megadott kulcsokat a csapattagok úgy osztják el egymás között, hogy minden főre különböző kulcs jusson.

3.3. A történetek kulcspárok szerint kerülnek fel az oldalra, a kulcsok sorrendjében. Minden nap egy történetet publikálunk.

4. A történet minimális terjedelme 3000 szó (ami kb. 7 word oldal) és maximális terjedelme 10 000 szó (ami kb. 20 word oldal)

4.1. A történetben szerepelhet idézet vagy dalszöveg, ám ezek terjedelme nem számít bele a kötelező 3000 szóba. Idegen nyelvű idézet, dalszöveg esetén a magyar fordítást ajánlott mellékelni.

4.2. A történethez szabad csatolni képet, rajzot, fanartot. A fanart készítőjétől minden esetben engedélyt kell kérni, anélkül nem illeszthető be a kép. Videót nem lehet a történetbe illeszteni.

4.3. Az írók a versenyre csak a felkészülési idő alatt született történettel nevezhetnek, amelyet a megfelelő kulcsszóra írtak meg. Tehát egy már meglévő, máshol már publikált mű beküldése nem megengedett. Amennyiben valaki mégis ilyen írással nevezne, a versenyből kizárható.

4.4. Ha az író művét valamely más történet feldolgozásával készítette, vagy egy másik író sztoriját teljes egészében vagy jelentős részeiben átvette (hivatkozás és engedély nélkül), annak bebizonyítása után a szervezők kizárják a versenyből.

4.5. Az V. Malfoy Kihívásnál meghatároztunk maximális hosszúságot is. Kérünk minden írót, hogy ezt tartsa be.

5. A kihívás teljes időtartama alatt az írók kötelesek biztosítani a névtelenséget

5.1. Az író sehol sem mondhatja el, és nem is célozhat arra, hogy melyik kulcsszóra írta történetét, milyen párost választott, illetve nem árulhat el semmilyen olyan információt, amelyből következtetni lehetne arra, hogy melyik az ő története.

5.2. A külön csapatban szereplő írók egymás történeteit a kihívás során nyilvánosan véleményezhetik, ám nem pontozhatják. Mindenkitől elvárt, hogy véleményét udvariasan fogalmazza meg.

6. A történetek beküldésének feltétele az alapvető formázási és helyesírási szabályok figyelembe vétele. Túl sok hiba esetén a szervezőknek jogukban áll visszaküldeni a történetet átnézésre és hibajavításra.

7. A történetek cseréjére a beküldési határidő előtt legfeljebb háromszor, utána azonban egyáltalán nincs mód.

Szerző: malfoykihivas  2011.08.10. 16:08 1 komment

Címkék: szabalyzat

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr483143865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shanon widow 2011.08.14. 21:57:13

én is vagyok ;) és örülök a lehetőségnek, illetve dicsérem a kedves szervezők beszélőkéjét, ugyanis nélkülük nyuszi-módra tovább főlök a "lehetetlenség lenne, mert..." nevű, igencsak népszerű leveskében^^ úgyhogy kösz a kisebb fenékbe billentést (heteróóóó XD)
süti beállítások módosítása