Kedves Íróink, kedves Olvasóink!

Újra elérkeztünk egy kihívás végére, az utolsó bejegyzéshez, amikor kiosztjuk a díjakat és még egyszer megköszönjük mindenkinek a részvételt.
Nem kérdés, hogy pontok és vélemények tekintetében a IV. Malfoy Kihívás volt a legsikeresebb: minden történetet sokan olvastak el és sok-sok véleményt kaphattak a szerzők, és nem egy olvasó végigkövette az egész kihívást. Mivel szervezőként ez a publikálási időszak nagy izgalma, elmondhatjuk, hogy mi kifejezetten örültünk a lelkes olvasóknak.
Most pedig következzenek az eredmények: A végső pontok kiszámításánál a már ismert módon az érvényes olvasói pontokat vettük figyelembe, majd levontuk mindkét csapatnál a késésért járó büntetőpontokat, és így a következő eredményt kaptuk:
Bűvész csapat: 1515 pont
Mágus csapat: 1320 pont

Tehát gratulálunk a Bűvész csapatnak, akik megnyerték a IV. Malfoy Kihívást!

Az egyes csapatok pontjai mellett idén is minden történetnél kiszámoltuk az átlagpontokat, és ez alapján kiosztjuk a három legsikeresebb történet díjait:
III. helyezett (23,70 átlagponttal) mellons: Körbezárva
II. helyezett (23,88 átlagponttal) Rii chan: Szerelem receptre
I. helyezett (25, azaz maximális átlagponttal) Helix Hex: A portré

Gratulálunk nektek! A szuper eredmények emlékéül fogadjátok sok szeretettel ezeket a bannereket:

HelixHex_elso_d.jpg
riichan_masodik_d.jpg
mellons_harmadik_d.jpg

 

Továbbá hálás köszönet minden kedves írónak, aki megtisztelt minket azzal, hogy jelentkezett és végigcsinálta velünk a kihívást. Fogadjátok szeretettel a következő emlékbannereket is:

Köpeny buvesz_kopeny_d.jpg
magus_kopeny_d.jpg
Kerítés buvesz_kerites_d.jpg
magus_kerites_d.jpg
Portré buvesz_portre_d.jpg
magus_portre_d.jpg
Menetrend buvesz_menetrend_d.jpg
magus_menetrend_d.jpg
Tükör buvesz_tukor_d.jpg
magus_tukor_d.jpg
Recept buvesz_recept_d.jpg
magus_recept_d.jpg
Tinta buvesz_tinta_d.jpg
magus_tinta_d.jpg
Rezervátum buvesz_rezervatum_d.jpg
magus_rezervatum_d.jpg

 Köszönjük mindenkinek, hogy erre járt az elmúlt hónapok során, és ezennel hivatalosan is lezárjuk a kihívást.

Szerző: malfoykihivas  2014.03.03. 19:00 15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://malfoykihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr75840503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lexfelon 2014.03.03. 19:16:58

Nagyon örülök a nyerteseknek, és persze még egyszer gratulálok minden résztvevőnek! Köszönjük a remek történeteket :)

Clarey Quinn 2014.03.04. 02:48:41

Gratulálok mindenkinek, és köszönöm az élményeket a szerzőknek és a szervezőknek egyaránt! :)

kyraper 2014.03.04. 16:31:56

Szívből gratulálok mindenkinek! ^^ Csodaszépek a bannerek, igazán egyediek. Köszönöm még egyszer az Írók és a Szervezők munkáját.

shanon widow 2014.03.04. 19:31:58

Én is gratulálok minden résztvevőnek és persze a nyerteseknek! Bár nem sikerült körbejárnom az összes történetet, nincs teljesen egységes képem/tapasztalatom, de a többiek elmondása alapján úgy látom, megint egy jó Malfoy kihívást zárhattatok, Szervezők!^^ Amit hiányolok, az az interakció... Ki is lett emelve, mennyien megmozdultak és pontoztak - VÉGIG -, ehhez képest sehol nem látom a kritika válaszokat. Mindig a véleményezés hiányától zsonganak a kezdeményezések - úgy nagy átlagosságban véve -, amikor viszont végre előfordul az ellentettje, senki nem köszöni meg? Érdekes.
Na persze, volt akinek személyesen írtam és átbeszéltük a benyomásokat, de én kíváncsi lennék arra, hogy mit váltott ki a véleményem a Szerzőkből... Persze lehet, hogy csak az én dilim azonnal ráugrani a kis dobozkára és köszönetet mondani, vagy előállni a meglátásaimmal, ha valamit esetleg szeretnék az én szemszögemből is megmutatni :) Vagy csak idő nincs? Ez is előfordul.
Ennyi az én észrevételem.
(Más kihívásokon is észleltem ezt amúgy, és kicsit lelombozó :S )
Minden jót!

Kihívás Admin 2014.03.04. 22:34:10

Shanon, ez elég érdekes dolog. Nyilván akadályozza a véleményezést egy kihíváson a kötelező névtelenség, ami miatt várni kell -- habár biztosítjuk azt, hogy felkerüljenek rajtunk keresztül a válaszok, de nekem most úgy tűnt, hogy ez olyan körülményes, hogy elment a kedvük a szerzőknek. Utána pedig, mire már nyugodtan válaszolhatnának, talán túl sok idő telik el.

Heteira

Czene Mariann 2014.03.05. 07:29:30

Az nem baj, ha nem írnak vissza legalább egy "Köszi a kritikát" mondatot, de hogy IDE se írt szerző, csak kritikaíró, az meglehetősen fura, Heteira.

A fórumot külső szemek nem látják, kedves Írótársak! :/

Luthien Lovemagic 2014.03.05. 08:47:17

@shanon widow: Azért nem válaszoltam még, mert nem emlékeztem, hogy van regisztrációm a blog.hu-n, és külön nem akartam regisztrálni ezért, de most eszembejutott, hogy mégis van regem, így fogok válaszolni majd a kritikákra. De külön ezért nem regisztráltam volna be, gondolom már is így van vele. Ide is csak regelve lehet hsz-t írni.

kyraper 2014.03.05. 09:33:40

@Mariann Czenema: Több, mint furcsa. -.- Olvasók nélkül nem igazán érdemes kihívást szervezni, bár végül is, az Írók jól elvéleményezgethetik egymást a jövőben, ez is egy megoldás.

LL, a regisztráció az olvasóknak is pont olyan macerás, mint nektek, íróknak. Képzeld, ha mi sem tesszük, akkor most hány kritika lenne a történeteitek alatt? Én tényleg nem vártam választ senkitől, de jó lett volna itt látni az írók reakciót, de ez van, nincs mit tenni. :(

Luthien Lovemagic 2014.03.05. 09:52:14

Köszönöm mindenkinek a történetemre írt kritikát, és a szervezőknek is a kitűnő munkát. :) Igyekszek válaszolni a kritikákra.

Illy · http://www.nightlife.eoldal.hu 2014.03.05. 10:41:30

Huh, meglepődtem, hogy ennyi hozzászólás született ide ilyen rövid idő alatt, mikor visszatértem, mert tegnap már lusta voltam írni. Bocsi. ^^"
Én nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul vette ki magát ez az egész dolog számotokra, olvasók számára, mert nagyon jó volt olvasni a hozzászólásaitokat. :/
Lényeg a lényeg, álljon akkor itt is, ne csak a másik bejegyzés alatt: Nagyon köszönöm, (szerintem mind nagyon köszönjük, de azért más nevében nem nyilatkozom... :p) hogy itt voltatok, olvastatok és véleményeztetek. :) Jó volt látni, hogy ilyen sokan élveztétek a történeteket. (Még akkor is így gondolom, ha lusta dög voltam tegnap már ide is írni. :p)

Köszönjük!!! :D ;)
Rii

Illy · http://www.nightlife.eoldal.hu 2014.03.05. 10:43:27

Ja, és nagyon szépek lettek az emlékbannerek is. ^^ Köszönjük szépen, kedves Szervezők. :)

shanon widow 2014.03.05. 11:07:22

Hű, jól belenyúltam a darázsfészekbe :D Én totál tisztában vagyok azzal, hogy a publikálási szakasz alatt nem szerencsés válaszolgatni a kritikákra. Azért jöttem most és említettem meg, mert már lezárult - vártam pár napot, hátha történik valami, de semmi. Mindenkinek ugyanolyan körülményes volt regisztrálni vagy most, vagy régebben - érdekes, én még jelentkeztem is ezzel kapcsolatban és készségesen segítettek is :) Azt hittem, ez vice-versa működik, és a résztvevők is akarnak hallatni magukról utólag. Az én véleményem mindenesetre nem évül el, ha a rá kapott esetleges válaszok igen, én azt is tiszteletben tartom :)
Elnézést, hogy fölhoztam.

Czene Mariann 2014.03.05. 11:39:51

Félreérthető voltam, úgy látszik :)
Én nem várok választ a kritikámra, már megszoktam, hogy nem szoktam kapni, ettől függetlenül pontozok, véleményezek végig szinte minden kihívást.

Az viszont feltűnő, hogy az írók nem örvendeznek itt, nem köszönik meg a szervezést, bannert, lehetőséget.
Pláne úgy, hogy közben látom, a Merengőre meg töltik fel egymás után a műveket, adatlapjukat már díszítik a képek.(Annál inkább is feltűnő, mert a Mindenízű is nemrég ért véget, ott azért írtunk hárman, köztük az első helyezett.)

@LL:
Te tudod a legjobban, nekem se ez a meris/író/KK-ás felhasználónevem, ez a második blog.hus regim, mert az első mailcímem már nem létezik.
(... és persze Tőled, meg Mellonstól pont nem várom el a nyüzsgést, volt/van elég online elfoglaltságotok mostanában :D )

Zajec_ 2014.03.05. 19:23:06

Ó-ó, mosom kezeim :DD Én személy szerint a leleplezős poszt alatt megköszöntem mindent, amit lehetett; és szerintem a többi író is köszön mindent (!), de ezt inkább a fórumon teszik, amit nyilván az olvasók nem látnak. :-/ Igen. De ne gondoljátok, hogy magasról teszünk rátok. Valaki jól fogalmazott fentebb, hogy nagyon darázsfészek belenyúlós a dolog :D

Kritikaválaszok; ezzel személy szerint úgy vagyok, hogy az író ír, az olvasó véleményez. Mit lehet egy jó kritikára válaszolni egy köszönömön és egy "igyekszem megfogadni a tanácsodaton" kívül? Nem ironikus, hanem őszinte kérdés.
Ha az olvasónak konkrét kérdése van a szerzőhöz, írja oda, hogy: jóember! Erre válaszolj már nekem, mert nagyon érdekel. Én tuti pofátlanul zaklatnám az illetőt :D
Szerintem, ha konkretizáljuk az óhaj-sóhajt, egyszerűbben mennek a dolgok.

De amúgy tündérek vagytok, kedves olvasók, véleményezzetek továbbra is, mert higgyétek el, nagy öröm van, ha kritikát kapunk. Én legalábbis örültem neki, még a negatívoknak is, ha kellően érett volt a hozzáállás - of course.

Kihívás Admin 2014.03.06. 17:48:12

Gondolom, itt nem konkrét dolgokról van szó. Nyilván az olvasónak nincs konkrét kérdése. De én személy szerint mindig egy kommunikációs felületnek éreztem a történetek alatti kritika-rovatot. Nem a hálálkodás, inkább az a lehetőség tetszett kritika írásakor, megkapásakor is, hogy benne van a párbeszéd lehetősége. Mert védekezés vagy sértődés nélkül is lehet vitatkozni egy véleménnyel vagy megerősíteni egy feltételezést.
"Profi" körökben ez tényleg nincs meg, ott nem reagálsz, nem is annyira illik reagálni a kritikákra -- se pro, se kontra. Ott az író írt, az olvasó befogadott, és ennyi. (Kivéve persze író-olvasó találkozókat, ahol van beszélgetés.)
De egy amatőr kihíváson igazából jót is tehet egy kialakuló beszélgetés.
És ne felejtsük el, hogy az olvasásra és a vélemény összeszedett megfogalmazására szánt idő az olvasó értékes ideje (miért ellentétben a profi kritikusokkal, nem kap fizetést). Tök megértem, ha örül, ha kap rá választ. :-)

Heteira
süti beállítások módosítása